måndag 25 augusti 2008

140*140cm...

..så stort är vårt badrum!

Jag har ju för väldigt längesen sagt att vi hade en liten toalett och att jag hade köpt ett badrumsskåp som jag sprayat svart.
Håll i er... Igår kom det äntligen upp!
Så idag tänkte jag visa vårt badrum. Innan skåpet kom upp hade vi en hylla med krokar under. Jag har sytt svarta "dragsko"påsar som vi hade alla våra saker i. Det har funkat jättebra men jag tyckte att det började kännas rörigt.

Jag undrar hur dom (4 stycken) som bodde här innan oss gjorde för där fanns ingen hylla eller ngt alls på väggarna.
Det finns ju en toalett uppe, med förvaring, men där är ingen dusch. Hade dom kanske en duschpåse som togs med när det var dags för rengöring..? Hhmm... Ja ja..vi har iaf ett skåp! :)




Satte även upp två krokar till mina kläder i sovrummet.
Krokarna har jag köpt hos min mamma i hennes butik "Kudde & Kandelaber".



Idag har jag mått yterligare lite bättre och har skrapat lite på vår blivande sänggavel. Kanske hinner bli färdig med slipning, spackel och målning denna veckan. *hoppas*

Måste säga tack till alla som har lämnat så snälla och gulliga kommentarer om Mathildas förkläde!!

Snart är sambon hemma och då sticker jag till hästen för en liten tur i skogen. Ska bli mysigt!

Ha det gott!
Kram kram

14 kommentarer:

Annika sa...

Åhh vilkeet sött förkläde till lilltjejen... rött o vitt är så frächt.... ja litet badrum har vi också... men bara ett... 170x170.... badkar o toa... ja allt är komprimerat... men det har gått med tre kottar.... undrens tid är inte förbi.... ha det gott... Kram Annika

Grodmamman sa...

Fin liten toalett ni har! Man förundras ibland när man kommer in i gamla hus, över hur det fungerade då. Fast å andra sidan hade man ju inte samma höga krav som man ofta har idag!:)
Skönt att du mår bättre idag. Ska bli kul att se er sänggavel när du orkat göra klart den.
Mysigt att rida!
Kram

Cecilia sa...

Men det var ju verkligen jättesött förkläde, så ta åt dig tjejen!!!

Toan blev snygg med detaljerna :-)

Nu väntar vi med spänning på sänggaveln...

Anonym sa...

Vilket fint badrum...visst litet i all ära men ser snyggt och funktionellt ut...kroken från din mammas affär är så fin...skall bli spännande att få se den blivande sänggaveln...
Ha en skön vecka!
Kram,
Bella

C De-sign sa...

Vilket fint badrum! Kroken från mammas affär var verkligen fin! Skönt att du mår bra och att du tar en tur med hästen!!!! Du har en utmärkelse att hämta inne hos mig! Kram fr C

In my house sa...

Hallo och godkväll bruttan!!!! Vilken fin toa ni har,,, fräsch och fin =)
- Och jätte sött förkläde,,, va duktig du ä :)

- Jaaa, jag vet,,, jag vill och jag ska ringa till Kallinge, blev lite rörigt nu pga av äntligen min läkare satt igång utredning på mig igen! jag ska göra födoämnestest, kolla galla, lever och göra koloskopin igen,,, kanske blir de tredje gången gillt el nåt!!! fast egentligen vill man ju inte hitta nåt "fel" men ändå så vill ja de,,, så att man kanske någon gång kan bli bättre el bra! ,,, usch, ja är så himla dålig ha haft en sån period nu,,,!! Börjat dricka något pulver och så har jag ju hypnosen varje Onsdag,,, vi få la lunka oss fram :) kul om du känner förbättring ju,,, blir la Kallinge för mig oxå sen! men de få vänta lite,, ska göra allt först hos läkaren!!!! Svammel svammel svammel,,, guuud va ja ä duktig på de!!!
- Underläggen köpte vi på Bolagret i Malmö,,, jättefina typ 25kr st och nu fattar jag inte varför ja bara köpte 2 och inte 4 iallafall.... Hmm???
- Usch, vad man märker tydligt att hösten är på ingång,,, blir mörkt ute jätte tidigt,,, fast lite mysigt ändå! Jag va faktiskt ute och sprang en runda nu ikväll, tänkte få de som en vana, kanske är bra för både kropp & huvud!!! =)


Ha de gottit kramar om dig och säger godnatt!!!! j

Skatan sa...

Badrum och toalett med undermåliga förvaringsmöjligheter...hm, det känns mycket bekant! Skönt att ni har löst det hela :) Har just tittat på bilderna från bröllopsfesten. Det är svårt att inte le trots att alla är okända för mig. Det är tydligt att det var ett lyckat partaj!

Ha en fin dag!

Ann-Catrin sa...

ja du här är en till med en pyttetoa.. så vanligt i gamla hus!!
men jag tycker nu gjort så fint så..
Men så sött förklädet är... urfint

kram på dig A-C

In my house sa...

Godmorgon.... Nopp jag tuggar inte tuggummi blir luft imagen inte bra =) Jag har oxå uteslutit ALLT, gluten, lactos, socker, stenålderkost, vit mat, kryddat jaaa typ allt!!! Men du, om man har laktos så ska man märka skillnad på bara några dagar utan dom produkterna! men känslig mage då ska man allmänt försöka och undvika mjölk och grädde "färskt"

- Näää, de ä la typiskt att man provar en massa olika saker samtidigt, de gör ja oxå! fast man känner lite ändå, vad som ä bra!!!! sen när man ha vatt dålig sååå länge så kan de ta månader upp till år innan man märker skillnad pga allt som ä skadat, så man måste ju orka hålla ut... Jag tror själv att de kan vara nåt med min galla, har läst mycket om de på nätet... Har du tid så kan du ju kolla in "habbas syndrom" Jag har ju alltid ont imagen, dålig imagen och spyr,,, och allt (för att förfina ordet) är i gall färg =) senaste tiden har ja även gått ner i vikt!!!! =( 46kg inte kul....

- Jaha,,, vad ska man hitta på idag då??? Hm, Kram på dig!!!!

Anonym sa...

Du har en utmärkelse att hämta i min blogg!

Må så gott!

Sara sa...

Hejsan
Det var en fin liten toa, fräsch!!!
Kram Sara

Grodmamman sa...

Ville bara tala om att du har något hos mig!
Kram

Södralycke sa...

Hej! Första gången jag kikar in här, vilken trevlig blogg du har!

Tittar nog in fler gånger för lite renoveringsinspiration. Håller också på med vårt hus... :)
Kram Johanna

MammasRussin sa...

Himla kul att se er lilla toa! Blev så grannt så! Gillar krokarna jättemkt! Så kul att din mamma är på nätet! Såg nåt om det, måste kika närmare!

KRAMIS