torsdag 29 januari 2009

Såå mycket fint!

Söndagen kom tillslut!
Började min dag med att sticka ut en runda i skogen med hästen. Han snubblade och vi höll på att gå omkull i full kariär..läskigt! Vet inte om det var det som tog knäcken på min nacke men givetvis kom huvudvärken när jag satt i bilen på väg till mamma. Så J*la typiskt!
Ibland undrar jag vad jag har gjort för att förtjäna att ha min värk i huvud och nacke!? Någon som vet??
Hade jätteont hela dan, natten och dagen efter. Jag som skulle gå på stan! :(
Jag lyckades av ren vilja ta mig in och gå på panduro, twilfit och indiska innan fotvården.
Fotvården var väldigt skön men jag hade önskat lite lugn & ro och lite lyx. Blev inte riktigt så. Mix Megapol på radion, hennes mobil ringde några gånger och hon svarade, några kunder kom in och ville boka tid och då avbröt hon oxå. Fick inte ens lack på naglarna! Känner mig lite snuvad på min lyxdag! Men jag är mjuk och fin om fötterna! :)
När jag kom hem var jag ännu sämre, och det är då jag håller på att lämna in, men tillslut släppte "skiten" och vid 19-tiden började jag må bättre. Söndagen och måndagen är som i en dimma...

Men på tisdagen..då!!!
Mamma tog Mathilda så jag kunde åka till Ikea själv! Helt underbart. Ohh gud vad jag saknar att bo nära civilisationen. Jag körde ju till Ikea på 10min.
Nåväl..det jag skulle ha (kuddar, löpare, kristallkrona) fanns inte men jag lyckades göra av med lite pengar iaf!
På eftermiddagen var jag i mammasbutik och handlade och fick massor med fina saker. Visar lite idag och mer senare!

Dessa underbara kupor i fattigmanssilver köpte jag hos i mammas butik. Plättar i den ena och ljus i den andra. Säger bara KÄRLEK!

Jag körde aldrig hem på tisdagen utan jag stannade till onsdag och körde raka vägen till Kallinge för lite Qi-terapi. Så i det stora hela är jag supernöjd med mina dagar ändå! Glad, lycklig och ja..lycklig!!

Idag har jag och Mathilda varit i Kristianstad och strosat rundor lite. Köpte härliga Ranunkler..dom är ju så söta!


Ikväll går jag på nattjobb igen. Tycker att det känns jobbigt men är ändå positivt inställd! Det är ju inte så många nätter kvar nu! :)

Nu väntar stallet!
So long..!

15 kommentarer:

In my house sa...

OOhhh, synd!!! jag krabbade så satan,, igår men va lite berädd på en pling på dörren!!! =) ändå... Usch jag är ,, så fruktansvärt arg, ledsen och uppgiven!!!
Grejen är den att jag fick klar tecken för ca 2 veckor sen,,, och nu säger dom ett stort NEJ.
Min frisör,,, ringde för typ 2 månader sen, å ville att jag skulle vara hos henne... Jag älskar ju allt som har med de att göra. Blev så otroligt glad och smickrad att hon ville och va berädd att göra nåt av mig! Efter hand så skulle hon lära sätta löshår, färg, bryn, plockning och genom henne fick jag åka på sminkutbildning, hår mässor och allt skoj! och efterhand så kunde jag ha en framtid där... Det är ju verkligen en skit bra chans i mitt liv,,, såg liksom en framtid och tänkte att 2009 blir ett kanon år,, för mig, som person!!!
Posetivt att hon känner mig, å magen å allt, med en lugn miljö runt mig och en stor chans i livet liksom!!! skitbra.... Jag har mått så mycket bättre, psykiskt och fysiskt den sista tiden å vatt så glad!!!!
Och så ringde arbetsförmedlingen igår: jag skulle börjat på Tisd... Å sa att jag inte fick =( Hon tyckte att jag behövde vara hemma en tid nu och medicinera mig och ta de lugnt!!! Vaaaa, tappade hakan,,, tjabbade med henne i 2tim, och bad om denna chansen, som man aldrig få mer. Nää, fick inte!!! mamma och pappa har ringt hela dan,,, bara telesvar!!
Känner så att dom inte bara kan eller få säga nej, till typ min framtid... Känner att jag har säckat ihop totalt. Dom pratar sååå nedvärderat så man döör, å medicinera mig, herregud! de finns ju inga mediciner...
- Dom ska fan inte säga att folk är sjukskrivna hit å dit, när man inte får en chans att komma igång! Borde vara skit positivt att en arbetstagare vill ha mig...
Känns fruktansvärt, för man har inget att säga till om, fan de ä ju mitt liv och framtid - och dom bara motarbetar!!!! suck...

Ojojoj,,, va långt de blev!!! du får läsa i omgångar =)

Kram j

Nadja sa...

Skit med din huvudvärk:( Så typiskt att det smäller till när man har saker planerade som man ser fram emot... Sååå snygga kuporna var! Hade passat så bra hos oss också... jag ser fram emot v8-10 när vår hall och det stora rummet ska genomgå sin ansiktslyftning:) Sedan blir det dags för mig att införskaffa lite snygga detaljer.
Fräscha blommor är iaf alltid lika härligt!
Då ses vi imorgon kväll då.
Kram Naddi

Grodmamman sa...

Tråkigt med huvudvärken, tur att den gick över så att du hann med lite i alla fall!
Ensam till IKEA, det vore drömmen för mig med!:) Så skönt att bara gå där och strosa utan att någon tjatar och vill åka hem. Får nog ta mig en tur i vår.
Kram

Anonym sa...

Hej vännen! Hoppas allt är bra med dig! Här är det bara bra. Fortfarande ovan att vara mamma. Dagarna går snabbt, alldeles för snabbt. Molly är nu 1 månad. Ska vi försöka att ses en dag? Bättre på jobbet nu? Kram

MammasRussin sa...

Hej hej! Hur typsikt är det inte att skallabang slår till när det verkligen inte FÅR hända? Men det låter som att du ändå har haft det bra! Och fina grejer fick du med dig hem! Vad glad man kan bli för lite vackra saker?!
KRAMIS

Cecilia sa...

Nää fy, du som skulle ha dagar för dig själv och koppla av. Så TYPISKT! Men som tur va så fick du ju ut en hel del av det ändå, tack o lov.
Fina saker din mamma har i sin butik :-)

Rosa är så fint nu när det (kanske) börjar bli vår.
Som jag skrev i messet så skrattade jag så gott åt din kommentar i bloggen. Det känns ju som att det verkligen är så på BB. När jag låg där med Clara så hade jag 2 sånna mammor i min korridor och de snodde blöjor till deras andra småbarn och det var ett himla kackelurium :-(

Jessica sa...

Hej, men vilken otur att du blev dålig när du skulle iväg!
Bra att du fick lite tid till shopping å mys!
Vilken jättefin skänk med fina saker på!

Stor kram
Jessica

Isabelles moster sa...

Hej!!
Kikar in lite och kollar runt hos dig! Vad fint du har på din blogg! Kul att "träffa" nya bekantskaper. Ja, Ikea är underbart, önskar med att jag kunde ha det nära. Men det skulle nog bli dyrt.....
Hoppas du får en bra helg!!!
Kram C

Isabelles moster sa...

Hej!!
Kikar in lite och kollar runt hos dig! Vad fint du har på din blogg! Kul att "träffa" nya bekantskaper. Ja, Ikea är underbart, önskar med att jag kunde ha det nära. Men det skulle nog bli dyrt.....
Hoppas du får en bra helg!!!
Kram C

Anonym sa...

Den där värken verkar ju inte vilja ge med sig...jag antar att du försökt bota den och dina chanser att få höra om nyheter måste ju vara stora eftersom du arbetar inom sjukvården...jag tycker så synd om dig för värken slår ju nästan alltid till när du skall iväg på roligheter...skönt ändå att du kom iväg och hann njuta lite i allafall...vacker bild!
Önskar dig och din familj en härlig helg!
Kram,
Bella

Grodmamman sa...

Du har något hos mig!
Kram

In my house sa...

Hej!

Vi gick till anpassa, sen Instrumentpanel,på din blogg alltså, skrollade ner, klickade på AdSense.
Klicka på fliken: AdSense-inställningar.
Sen på:AdSense for Content.
Sen klicka och välj format på annonsen, klicka fortsätt 3-4ggr..
Kopiera koden som du får upp.
Klistra in den som ett sidoelement/gadget: Välj, HTML/JavaScrip, klista in koden, klicka på ok.
Det blir en tom plats först, men sen när du minst anar det så dyker det upp en annons...
Hoppas jag iallafall!!

Jag det är Karins recept, med havregryn! Jag trycker ut degen för hand, sen gäser den till dubbel storlek. Måttar ut bullarna med ett glas.

Lycka till med allt, STOR kram J!

Anonym sa...

Älskade lilla Nea, hur gick de med din reklam???? Vi satte in en längst ner hos mig,,, bara för att kunna veta exakt hur vi skulle förklara för dig!!!!
- Om du vill, så kan ju eas lösa de åt dig,,, fast då behövs ju ditt lösenord,,, sen så kan du ju byta de igen ;)

- Tänkte på din värk,,, eas har haft migrän flera gånger i veckan som barn och även som vuxen, sen gjorde han akupunktur (stavning) och det hjälpte,,,, han har de väldigt sällan nu! och hans kommer oxå från nacken.... Ha du testat???


Natti natti,,, vi har haft film kväll =) Det snöar ute å är sas kallt,,, snö va inget som jag hade räknat med precis... På måndag ska vi nog till IKEA, eas är ledig och så behöver jag lite saker innan dom kommer med reportaget, den 19 feb! huuu, inte långt kvar,, trots att de ä köket, så vill man ändå har de lite extra piffat å fint! så min lilla lön lär ju gå till, färska kryddor, blommor m,m. men visst, de ä ju asa kul och en engångsgrej.... Kanske ska beställa några räksmörgåsar,,, att ha hemma! man vet ju inte om dom är hungriga eller så,,, jaja!!!! undra om jag få stå bakom och fota jag mä *fniss* dom kanske inte vill vara med på bild, i bloggen =)

Nämen,,,, nu får jag sluta mumla...

Natti natti! kram

Anonym sa...

Hallo.... Vi håller på för fullt, så jag kikar in en snabbis!!! Men du,,, prova att lägga in den direkt från nytt sidelement,,, där kan man välja reklam,,, utan att behöva en massa verkar de som... Prova de! =)

Annars kan du maila,,, uppgifter, sen kan du ju byta lösenord!!! Men lämna gärna nummer oxå,,,, så kan jag slå en liten pling nån dag!!!! =) =)
Nu kallar min pensel,, spackling m,m. hujja full fart ska vi ha idag,,,, så man kan åka till IKEA med gott samvete imon =)

Stor kram,,,, j

C De-sign sa...

Nu måste vi komma på något bra som hjälper din huvudvärk... jag tänker så jag snart själv får huvudvärk....( skämtar lite...) men jag har faktiskt nästan aldrig huvudvärk! Jo det kanske är så att du skulle kunna prova ett tag med att INTE ta några värktabletter.... ( lätt att säga kanske...men man borde nog prova!)Kanske att du skulle försöka att ta 40 mg pyridoxin ( B6 )per dag.... tror att det skulle kunna hjälpa lite....... ( finns receptfritt på apoteket) Hoppas att du kan hitta på något som hjälper dig! Jag jobbar, och blir trött.....men det går! Har haft en skön helg ....är hundfri...( hon stannade kvar hon mitt barnbarn på landet....)känns lite konstigt men man blir ju lite friare! Annars är det ju underbart att ha hund! Maja är ljuvlig!!!! Ha en bra ny februarivecka! STOR KRAM fr C