onsdag 11 juni 2008

Sovrum..

Hej hej!

Idag tänkte jag visa vårt sovrum! Det är nog det rum jag är minst stolt över. Det är ett hopplock av saker därinne.
Men nu ska det bli ändring på det där! Har planer på att köpa färg idag. När det sen blir målat får vi väl se. Har man färgen hemma är det ju bara att sätta igång när lusten faller in! :)

Tanken är att väggarna ska få en ljusbeige ton.
Det ska upp vita gardiner. Sängskåpen ska få vitfärg. Om lampfötterna får vara kvar har jag inte bestämmt ännu.
Skärmarna tycker jag mycket om och jag tror att dom kommer till sin rätt med annan färg på väggarna! Ovanför sängen tänkte jag att vi skulle ha upp en hylla så vi kan ha ngt foto och en tavla med text!
Sängöverkastet kommer att vara kvar men kuddarna bytas ut. Det blir kuddar med gamla örngott och några med rosmönster. Kan det bli bra tro?



Den här skänken ska också få vitfärg och nya knoppar. Det var denna skänken jag köpte på loppis för ca 1månad sen för 50kr. Lagom!


Denna lampfoten hittade jag på min pappas vind och blev förälskad. Den ska få stå på skänken sen och den ska INTE målas!



Tror nog att det kommer att bli ett mysigt sovrum när det väl är färdigt!
Så idag är det alltså shopping som gäller här på förmiddagen!!

Det blev många bilder idag men jag måste visa er en till. Tänk om man hade luktdator..det hade varit ljuvligt med tanke på denna bilden.
Detta är en av våra Schersminbuskar (stavas det så?). Den är gigantisk och doftar sååååå ljuvligt. Jag är där och snusar flera gånger om dagen. Underbart!



Ha en bra dag!
/Nea







14 kommentarer:

Annika sa...

Vad bra du beskriver.. det kommer att bli jättefint!!! tror som du att lamporna gör sig bättre mot en annan färg... Skänken var ett fynd ju!!! Bli bra det med.. Nu ska jagpå loppis en tur.. var en snabbtur igår med ..fyndade lite smått o gott,, ska visa imorrn ..
Kramiz Annika

Sara sa...

Hejsan
Sovrummet blir perfekt efter vad du beskriver, men det är fint nu med! Hemma hos oss är sovrummet det som är lägst prioriterat, vi har också ett hopplock av grejer och möbler. Det får vara så ett tag till.
Kram Sara

Anonym sa...

Visst är det kul att ändra och dona? Tror det blir jättefint sovrum när förrändringen är gjord. Alltså det är ju fint nu oxå! Men jag tror det blir en varmare känsla med beiga väggar och vita sängbord. Köpte du färgen idag? Vi väntar på att se förrändringen...:-)

Grodmamman sa...

Låter som ett fint sovrum, det du beskriver! Skall bli kul att se när det blir färdigt! Vi har en ganska mörk brun färg på våra väggar i vårt annars mycket vita hem. Sambon vill måla vitt där också, men jag tycker om att det är lite mörkt där inne.
Kram

MammasRussin sa...

Så längesen jag såg ert sovrum! Låter som kanonfina ideér du har, som vanligt! Ska bli spännande att se skänken i vitt sen! Har hittat en kanonsida med beslag, fraktfritt åxå. Påminn mig sen om du är intresserad.
KRAMIS

In my house sa...

hej hopp.... Vilket stort sovrum ni har,,, väldigt skönt juh...!

- Krämen har jag faktiskt köpt på Maxi,, inte lyxigare än så :-) Vårat Maxi istan (min förra arbetsplats) har renoverat om, och nu fått in massa smonk och krämer och dyra kroppstillbehör i alla möjliga märken... Denna rosa goingen som jag köpte kostade typ 39,90 Det är ju jätte lagom :-)

- Visst behöver vi regn,,, blåsten har typ förstört mina blommor :( illa.......

Ha de så jättebra kramar om j

Karolina sa...

Tack för din kommentar, ja visst kan man kosta på sig en dyr bokstav när man loppisfyndat alla annan inredning:)

Blir verkligen superglad när jag hör att du gillar mina ringar. Tyvärr har jag en hel del problem med mojängen som man gör ringar med. Men jag ska försöka igen, jag ska bemästra den:)
Du får jättegärna köpa när jag fått rätsida på den. Vill du vänta? Annars gör jag även halsband.

Förresten, var bor du? Såg att du skrev om Ivö och jag bor i närheten i norra Skåne. Såg att du är inbiten loppisfantast som jag, så då är det inte omöjligt att vi kanske ska på samma loppisar i helgen:)

Ha en bra helg!
Kram från en loppistoka till en annan
/ Fröken Fägring

Mjuka sa...

Vitfärg på skänken kommer göra susen !!
Kramar och trevlig helg
Malin

Anonym sa...

Det låter som om du snart har ett nytt sovrum...dina planer låter genomtänkta och jag kan nog se det hela framför mig...det kommer att bli skirt och romantiskt...
Jag gillade verkligen dina loppisfynd...det är dåligt med loppisar här på västkusten och är det någon så trissar turisterna upp priserna...
Lycka till med sovrumsprojektet!
Kram,
Bella

Grodmamman sa...

Hej igen!
Det verkar som om jag fått in räknaren i min blogg nu, men hur sjutton gör jag för att göra den synlig? Hur gjorde du?
Kram

In my house sa...

Godmorgon!!!

Du har så rätt,, hade man haft mö pengar, så hade man nog ej bott som man gör... Men såå himla kul att gå på husvisningar.
- Har du dålig mage??? Efter 8år så har jag äntligen fått en diagnos,, IBS Colonirretabel, typ irreterad tjocktarm. Men de tråkiga är, att de e en sån "sjukdom" som man får lära sig leva med, ooch det är ju de som jag inte kan....
Då vet du hur de ä att ha en krabbig mage.... :)
- Jag ska börja på Kappahl, i Ronneby i vårat nya köpcenter! känns faktiskt kul. Du bor ju rätt nära, vi är ofta på ekohallen och allt där nere. Har du vägarna förbi (kanske du aldrig ha) då får du gå inom Kappahl hi..

Ojoj,, jag bara "pratar på" ha de så bra! KRAMAR j

MammasRussin sa...

Jag lääängtar efter att höra din gardinidé! Har legat sömnlös flera nätter nu :-D KRAMIS

Helene på Rörvik sa...

Hej!
Vilket fynd med skänken :-) Vilken underbar buske, kan tänka att den doftar ljuvligt!
Kram Helene

Anonym sa...

halloj! jag tycker erat sovrum ser fint ut redan nu, men jag förstår hur du vill ha det ;) jag tror det blir toppen med vitt och beige, rofyllt :)

jisses vad din schersmin blommar, jag har 4 st scherminbuskar i trädgården som precis har slagit ut, den doften påminner om min barndom för de fanns i trädgården när jag växte upp. var bara tvungen att ha i min egen trädgård :)

stor kram sara