söndag 9 oktober 2011

Vilken tid..

...det tar att ha hund!


Jag har alltid velat ha hund. Älskar djur och tycker det verkar mysigt att ha en hund att gå ut med, mysa med, att känna sig trygg med osv osv..


Passade min Pappas hund för några veckor sen...vilken tid det tar!!

Nu kan det iof vara ovanan och att Snobben som den lille herren heter, inte var riktigt "hemma" hos oss.

Det promenerades hela dagarna tycker jag. Minst fyra gånger och däremellan skulle det lekas i trädgården, mysas och underhållas.

Jag fick faktiskt lite av en chock. :)


Men det beror väl på att det inte är "min egen". Vana och rutin saknas säkert bara!??

En av dom goaste hundarna jag vet är han iaf. Supersnäll, kelen och rolig som bara den med sina små "hitte på". :)

Lek med mig :)

Denna helgen verkar det som att hösten har kommit på riktigt även här nere i Skåne och det är dags att stalla in hästarna för "vintern". Så det och att jobba kommer vara dagens sysselsättning. :)


Ha en riktigt skön söndag!

7 kommentarer:

Grodmamman sa...

Ska nog läsa detta inlägget för min dotter som tycker att vi är de dummaste föräldrarna som finns för att vi inte köper en hund! Har varit mycket tjat om detta då ena kompisen har en hund som fått valpar. Fast senast igår sa hon att "så fort jag flyttar hemifrån ska jag köpa en hund!"
Och jag tycker att många hundar är söta och mysiga, men jag vill inte ha någon egen.
Kram

Qodrofenia med ridtravare i fokus! sa...

Vi har ju de senaste åren haft -27 i flera veckor på vintern.jag har löst det med isolerad vattentunna.dock hade faktiskt hästarna sönder den i fjol så vi är i startgroparna att bygga en ny nu till helgen. Kommer använda halvpall ..sjukt mycket isolering +frigolit sen har vi en balja som ganska precis passar i en halvpall.Jag hoppas att det ska funkar .jag går ju hemma så jag kan gå ner vid lunch och hälla på varmvatten för att få det att hålla sig isfritt ivärsta fall.
mvh/Q

Anonym sa...

Hej!
Vilka fina och fantastiska foto du tagit på Snobben! Han var fin! (trots att du vet vilken icke djurvän jag är)
Kram!

C De-sign sa...

Hej
Det tar tid med en hund... men det är underbar tid att tillbringa på ett härligt sätt.... min fina Maja är nu 7 år och det är ganska skönt... två lite med ålderns rätt lata damer.... !!!!! det är Maja och jag det! Skämt åsido, vi trivs bra tillsammans! Nu har jag en hel veckas höstlov framför mig! Underbart! Ha en fin hösthelg! Kram fr C

C De-sign sa...

Tittar in för att önska dig en Riktigt God Jul Varm julkram fr C

C De-sign sa...

Tack för det här året! Jag vill nu önskar dig ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR 2012! Kram fr C

På landet vid havet sa...

Hej! Tack för det gulliga inlägget hos mig! :) Blogglusten går ju i vågor tycker jag och man vill ju inte göra det till ett måste. :)

Trevlig helg!
Kram Mia