söndag 3 april 2011

Jag är en stolt mamma

Hej hopp!

Det är galet vad jag är dålig på att uppdatera här.

Energin har nästan helt gått till hästen och familjen. Jag har efter 6½ år flyttat min häst till ett annat stall. Det har varit mkt fixande och funderande kring detta att lämna tryggheten. Ville prova ngt nytt och än så länge känns det bra! :)


Var hemma hos min älskade vän Lisa och skrev på hennes vägg och lovade visa er!

Här är resultatet! :)


Väldigt dålig bildkvalitet då jag helt missade att jag hade iso 1600! :/

Idag har det hänt ngt stort!

Min Mathilda har lärt sig cykla! :)

Denna cykel har vairt hennes största fiende det senaste året. Hon är en ganska försiktig och rädd tjej som blir ledsen och arg när det inte fungerar som hon vill. Stödhjulen har inte varit riktigt "inställda" för henne så hon har tippat lätt och alltså inte ens velat cykla.

Men idag...! Idag satt det! :)

Det gör gott i ett mammahjärta att se henne stråla av lycka och stolthet!

.

Nu väntar bingen!

Natti natti

6 kommentarer:

Grodmamman sa...

Glömmer aldrig minen på vår dotter när hon lärde sig cykla utan stödhjul. Klart att man blir stolt då!:)
Alltid kul att höra ifrån dig! Jag har också bloggtorka emellanåt och inte tid heller, men jag skriver när jag känner för det!:)
Kram

Malin - I min trädgård, f.d. Hwita Villan sa...

Vad härligt för dottern! Min son fick sin första "riktiga" cykel häromdagen (med stödhjul) och han är överlycklig! Det är så kul, för han lär sig så snabbt.

Hoppas det blir bra med hästen. Det är rätt svårt att hitta stallplats som man riktigt trivs med tycker jag. Nu har vi inte längre det problemet eftersom vi itne längre har hästarna, men ofta tycker jag att det är rutinerna som man kanske har lite olika åsikter om. Men känns det bra, så blir det säkert jättebra :-).

Ha en skön kväll!

Cecilia sa...

Åhh, jag förstår att ni alla är lyckliga och glada över detta stora moment!!! :)) För det är ju stort att lära sig cykla. Clara har svårt med att starta och bromsa, men det kommer väl oxå nångång.

C De-sign sa...

Vilken fin bild på Mathilda som nu kan cykla! GRATTIS! Det är ju så att man hinner inte med allt ibland, jag har också prioriterat lite på senaste tiden och då kommer inte bloggen i första hand..... men nu vill jag önska dig EN RIKTIGT GLAD PÅSK! Stor Kram fr C

Betong ute och inne sa...

Hej...
Åh vad vackra ord...skriver du detta på frihand??? Så snyggt...
Ha det kram Malin

Vit Poesi sa...

ja att lära sig cykla måste väl ändå vara det största som kan hända en liten tjej!!

kram Malin